WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVC Kaya's Beringen  5 - 2  (3-2)

DATUM 03-02-2006  21:30

DOELPUNTEN 1-0 Naalden, 2-0 Trickels, 2-1 Yazgan, 2-2 Stroobants, 3-2 Kodalci, 4-2 Trickels, 5-2 Trickels

VERSLAG Beide ploegen startte behoudend aan de wedstrijd. In 3de minuut trapte Naalden een opzij gelegd balletje hard tegen de netten, 1-0. Even later veroverde Trickels de bal en deze kon na een knappe actie de score op 2-0 brengen. De wedstrijd bleef goed op en af gaan, maar Beringen kwam beter en beter in de match. In de 9de minuut bracht Yazgan de stand op 2-1. Beringen drukte door en nog geen minuut later bracht Stroobants de bordjes in evenwicht, 2-2. Wezel herpakte zich en in de 15de minuut maakte Kodalci er 3-2 van. Zo bleef het tot de rust al hadden beide ploegen nog wel wat kansen de nek omgevrongen.

In de tweede bleef 3-2 ruststand een hele tijd op het bord staan en dit was vooral omdat Wezel de kansen niet afmaakte. In de 36ste minuut was het dan zover, Trickels veroverde de bal en maakte er 4-2 van. Wezel kon nu op de counter gaan spelen en nog geen 2 minuten later maakte opnieuw Trickels er 5-2 van. Meteen was de eindstand bekend en zo blijft de strijd om de titel in 2de B volledig open.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Smaal, Kodalci, Trickels, Naalden, Mallants, Duric, Frédérick, Duric, Nait Oukhedou, Rossenbacker

Kern Kaya's Beringen: Karaoz, Stroobants, Tok, Yazgan, Bistrussu, Bayraktar, Kaya, Oïzas, Kaya, Yavus, Schapmans

Scheidsrechters: Bex, Remacle